Drömklänningen är i choklad!
Jag hjälper dig att förverkliga Ditt/Era drömplagg.

Tradition, modet, den egna smaken och kroppens förutsättningar, plagg för varje individs bröllop. Jag hjälper Dig som vill ha ”det unika bröllopsplagget” som inte finns i butik.

I verkstaden designas och skräddarsys allt med noggrannhet efter varje kunds enskilda önskemål och mått för perfekt passform. Nysömnad och ändringar utförs för dam, herr och barn, efter alla önskemål och plagg för det perfekta bröllopet.

Återbruk står idag högt på mångas lista. Jag erbjuder den unika möjligheten att få sina bröllopsplagg uppsydda från ex vintage eller arvegods.
– Låt en släktings hantverk få lov att följa med på bröllopet.

Leveranstiden för en måttbeställda bröllopskläder är cirka 10-16 veckor.  Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans drar upp linjerna för din beställning. Då lämnas även en offert för ett exakt pris. Din offert är giltig i 3 veckor och leveranstiden räknas från den dag du godkänner offerten.

När du har bestämt dig är du välkommen tillbaka för måttagning. Det kan behövas 2-4 provningar innan plaggen är klara. Den sista provningen ska ske minst 20 dagar innan bröllopet.

Prisexempel:
priserna är exkl material

Enkel slät brudklänning från: 6000 kr
Klassisk slät brudklänning med korsettliv från: 8500 kr
Klassisk brudklänning med korsettliv och krinolin EXTRA ALLT från: 14500 kr
Kostym från: 11 000 kr

#secondhand#vintage#nysömnad#bröllop#wedding